Oslikavanje zidova

O proizvodu

Ria Art Line je proizvod kojim se osobito ponosimo, a zamišljen je kao pomoć kod dekoracije unutarnjih prostora. Radi se o šablonama koje se lijepe na zid, a kako na sebi imaju izrezane aplikacije, bojanjem zida i skidanjem šablona, na zidu ostaju aplikacije koje ste odabrali tj. po Vašoj želji.

Tehnika

Prednost ovakvog “oslikavanja” zida je u tome što ne morate biti likovni umjetnik ni posebno nadareni da određene “stvari” naslikate na zid, a s druge strane nema odljepljivanja sa zida i ostalih problema koje klasične naljepnice vuku za sobom (ponovno krečenje, ostaci ljepila na zidu, skidanje podloge sa zida i sl.). Poznato je da danas postoji više vrsta naljepnica koje se lijepe na zid i služe kao lijepa dekoracija zida, no isto tako se odlijepe već nakon 4-6 mjeseci i za sobom vuku podlogu ili ostavljaju tragove ljepila što traži ponovno bojanje.
Kod bojanja preko šablona, znači, Vi bojate direktno na zid, u nijansu ili nijanse prema vlastitoj želji i kreativnosti. Može se koristiti jedna nijansa (što je najjednostavnije), a moguće je koristiti i više nijansi (što je nešto zahtjevnije, no vrlo efektno). Za bojanje preporučamo koristiti unutarnje akrilne boje poput Jupol, Jupol god, Jupol briljant, Poliflor, Poliflor plus, Kemopol, Kemopol premium i sl., što Vam također možemo ponuditi iz vlastitog asortimana u nekoliko tisuća nijansi, koje nijansiramo na našim kompjutorskim mješalicama.

Asortiman

Navedena linija šablona Ria Art Line koncipirana je u tri kategorije: Radi se o manje zahtjevnim aplikacijama u kategoriji Light srednje zahtjevnim u kategoriji Standard i vrlo zahtjevnim aplikacijama u kategoriji Exclusive. Kako bi roditeljima olakšali traženje, napravili smo i kategoriju dječjih motiva Kids također razvrstanih u potkategorije po zahtjevnosti motiva.

Ostali linkovi

Adresa

Gračanska cesta 59, Zagreb, HR
 
POSLOVNICA: 01 5282 751
MARKO: 0919066273
MATIJA: 0958722130

RADNO VRIJEME:

PON.-PET.: 07.00-18.00 h

SUBOTA: 07.00-15.00 h